5700
Unika produkter

Hos Glossy hittar du över 5700 unika produkter för både män och kvinnor. Vi har ett brett produktutbud inom makeup, parfym, hudvård och hårvård. Varje vecka släpper vi nyheter på sajten!

220
Varumärken

Vi kan idag erbjuda ett utbud från över 220 av världens mest välkända varumärken. Hugo Boss, L’Oreal Paris, TIGI, NYX, bareMinerals m.fl. Vårt mål är att hela tiden utveckla vår portfolio och hålla den uppdaterad med nya varumärken och våra kunders önskemål.

99
% Kundnöjdhet

Vi är tacksamma över att ha några av branschens nöjdaste kunder. I kundundersökningar svarar 99.5% att de är nöjda efter att handlat hos Glossy.se. Har du några synpunkter eller frågor, hjälper vi dig gärna att besvara dem!

GLOSSY är en nätbutik för skönhet och kosmetik. Vårt utbud består av parfym, makeup, hudvård och hårvård från över 200 både kända varumärken såväl som nya spännande varumärken, alltid till ett bra pris.

Glossy.se lanserades i en första upplaga 2014. Butiken ägs och drivs av företaget DG Sweden AB och har sitt kontor i Stockholm och Växjö samt lagerverksamhet i Jonsered strax utanför Göteborg.

Om du behöver hjälp med något på sidan eller har en fråga är du alltid välkommen att kontakta oss. Det gör du snabbast via e-post [email protected] eller via vårt kontaktformulär där vi alltid svarar inom 24 timmar.

Läs vänligen igenom vår FAQ innan du kontaktar oss.

Exklusiva varumärken av högsta kvalité

Hos Glossy hittar du ett stort utbud av parfymsminkhudvård och hårvård med hög kvalitet och till bra priser. Vi tillhandahåller alltid de senaste produkterna inom skönhet och kosmetik. Du hittar Ansiktskrämer, solskydd, nagellack, foundation, hårvax, skäggolja och mycket mer.

Vi jobbar idag med fler än 210 av de ledande varumärkena, så som Hugo Boss, NYX, Naobay, Victoria’s Secret, Calvin Klein, Dolce & Gabbana och tar dessutom hela tiden in nya spännande uppstickare.

Glossy står för ”Beauty Without Limits” genom att utmana den rådande skönhetsnormen, slå upp stängda dörrar och bjuda in till en skönhetsvärld utan begränsningar för vilka som är välkomna att ta del av den. En skönhetsvärld där det inte råder några hinder för vem som kan konsumera våra skönhetsprodukter, oavsett etnicitet, könstillhörighet eller ålder. Detta vill vi främja genom att erbjuda ett brett produktsortiment på över 6000 produkter, så det ska finnas något för alla.

På vår avdelning Glossy Magazine kommer vi även dela med oss av våra bästa skönhetstips, presenttips till flickvän och pojkvänner, topplista på parfym och mycket annat. Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt med nya produkter – följ oss gärna på Facebook och Instagram så blir du först att veta när vi får in nyheter och har kampanjer, eller skriv upp dig på vårt populära nyhetsbrev.