Make

Matt läppstift – trenden som blivit succé

Senaste året har de matta läppstiften seglat upp i topp och blivit storsäljare inom make up. Ett matt läppstift ger sken av tidlös glamour istället för den mer klassiska exravaganta lyxen. För att få till ett resultat som sitter på plats genom hela arbetsdagen, middagen och festen krävs det att man väljer ett läppstift med bra kvalité, lagom krämig och återfuktande, så man inte blir torr och börjar flagna.

 

Topplista: Fyra bästa matta läppstift

 

1) theBalm Meet Matt(e) Hughes Lipstick

Storsäljaren från theBalm som ger en matt underbar finish som sitter på plats i flera timmar. Finns i 8 riktigt fina färger. Appliceras enkelt på läpparna med en krämig konsistens som torkar på 15 sekunder.

2) Beauty UK Lips Matter – No.7 Mauve Your Body

Med sin glamorösa matta sammetslena finish ger denna läppkrämen ett fantastiskt resultat som håller väldigt länge. Finns i 8 fantastiska färger.

3) NYX PROF. MAKEUP Matte Lipstick Crave

NYX är ett av de största varumärkena inom make up, och levererar produkter av hög kvalité till bra priser. Detta piggmentrika matta läppstiftet ger ett underbart resultat med en otrolig färgintensitet.

4) Milani Color Statement Lipstick – 72 Matte Kiss

Milani är varumärket som ger dig mycket för pengarna. Detta härliga matta läppstift ger dina läppar det där lilla extra! Läppstiftet är vårdande och lämnar en krämig och mjuk känsla efter sig. Desssutom är det berikat med både vitamin C och A.

Rekommenderade produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *