Doft

Clean Cool Cotton – Årets populäraste parfym

Årets Parfym 2017 – Clean Cool Cotton

Årets parfym 2017 utsågs till Clean Cool Cotton. En parfym som fångar den friska doften av vindar en solig sommardag. En härlig fräsch doft med friska inslag som påminner om nystrukna svala lakan.

Historien om Clean Parfym

Clean Parfumes är i grunden ett amerikanskt varumärke som snabbt tagit sig till toppen av de populäraste parfymerna. 2003 lanserade Clean sin första parfym som en motreaktion till andra komplicerade och överdrivna designerdofter så släppte Clean en parfym med en enkel doft, som man ville likna till ren tvätt som trokar i sommarbrisen, eller doften av nytvättade varma bomullshanddukar. ett mjukt sommarregn eller ett lavendeldoftande linneskåp. Ambitionen var att Clean skulle bäras med lätthet på ett bekvämt sätt i alla sammanhang. Clean skulle stå för det enkla och rena, vilket var en röd tråd genom hela produktionen, från parfymflaskorna till de stilrena enkla förpackningarna.

Sedan lanseringen 2003 så har det hänt en hel del. Idag har Clean ett 20-tal olika dofter i sitt sortiment, gemensamt för dem alla är att de fortfarande har enkelheten och det naturliga som en röd tråd.

De populäraste dofterna hos Clean idag är Clean Warm Cotton, Clean Cool Cotton, Clean Fresh Laundry, Clean Cashmere.

Handla Clean hos Glossy

Hos Glossy.se hittar du ett brett utbud av parfymer och dofter från Clean, både för herr och dam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *