Calvin Klein Parfym

Calvin Klein är ett modeföretag grundat av Calvin Richard Klein, född i Bronx, USA år 1942. Calvin Klein kom till välden 1968 och har sedan dess varit ett av väldens främsta modehus. Varumärket är kanske mest känt för sina stilrena underkläder som fått stor spridning tack vare bolagets reklamkampanjer där flera kända ansikten har skymtats så som Kate Moss och Fredrik Ljungberg.

Calvin Kleins första doft hade premiär 1978, och fick namnet Calvin Klein. Sedan dess har utbudet av parfymer breddats enormt, och idag finns ett 15-tal CK parfymer för både män och kvinnor. Calvin Klein var också ett av de första varumärken som lanserade en unisex-doft, som fick namnet CK one. Denna doft står sig än idag som en av de populäraste parfymerna, med sin friska sommriga ton med inslag av renhet och citrus.

Bland storsäljarna idag hittar vi till honom Reveal for Men, Shock for Him, Eternity for Men, Euphoria Men. Till henne rekommenderar vi Escape Woman, Obsession, Downtown och Truth Edp.

Calvin Kleins dofter kännetecknas ofta av fräscha, sportiga och moderna dofter. Deras formspråk är ofta enkelt med urbana toner för att skapa en tidslösa klassiker. Hos Glossy hittar du ett brett utbud av

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.